English   Magyar   Segitseg/Kapcsolat
Káli Art Inn
Főoldal • Szobáink • Foglalás-Érdeklődés • Árak • Ajándék utalványokSzobák
Standard kétszemélyes szobák
Négyágyas szobák
Főépület
Panorama loft
Lakosztály
Kaszinó szoba
Fehér szoba
Tükör szoba
Kerti lak
Kék szoba
Zöld szoba
Éttermünk
Étterem
étkezések
Elérhetőség
SPA
Látnivalók a Káli Art Inn környékén
Közkedvelt receptjeink
Sajtófigyelő
Rólunk
Rendezvények
Esküvő
Összejövetelek,céges rendezvények
GDPR
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön a legfrissebb híreinkről!

Név
E-mail cím
leiratkozás

TripAdvisor

TripAdvisor

TripAdvisor

"Káli Art Inn One of the 100 best hotels in Europe"

Káli Art Inn a Sunday Times 2010.05.23-i listája alapján egyike a 100 legjobb Europai szállodának

teljes cikk angolul >
Szállás - Hellotourist.net

Konferencia HotelekKonferenciaHotelek.hu PartnerKáli Art Inn Hotel KöveskálKonferenciaHotelek.hu
PARTNER

Képek galériánkból

további képek

Stílusos pihenés-a Káli-medencében

Nálunk így üdülhet: ébredést követően kiadós reggeli, utána egy séta vagy biciklitúra a gyönyörű vidéken. Kedvére festhet,vagy elolvashatja azokat a könyveket, amelyekre eddig nem volt ideje. A napot egy finom pohár borral zárhatja kertünkben a csillagos ég alatt.Az időjárás nem befolyásolja az itt tartózkodást, legfeljebb szűkíti a kültéri programok sokszínűségét.

A Káli Art Inn a Káli-medence természetvédelmi területén fekszik, közel a Balatonhoz. Kitűnő ételekkel és borokkal, odaadó kiszolgálással és a környező vidék szépségeivel kényeztetjük Önt. Kapcsolódjon ki, érezze jól magát, és felejtse el egy kicsit a rohanó világot. Felejthetetlen nyári pihenést kínálunk Önnek.

Gasztronómiai élmények ünnepségek és rendezvények keretében: olyan, igazi ínyencnek való ételeket kínálunk Önöknek, amelyeket különlegesen ízesítünk a saját kertünkből származó fűszerekkel. Élvezze az ínycsiklandó ételeket és a kiváló helybéli és más tájakról származó magyar borkülönlegességeket. Kóstolja meg ezeket az ételeket és italokat újonnan nyílt éttermünkben vagy teraszunkon.


olvasson tovább


Program ajánlók

 
Nálunk így pihenhet:
ébredést követően kiadós reggeli, utána egy séta vagy biciklitúra a gyönyörű vidéken. Kedvére festhet, vagy elolvashatja azokat a könyveket a csendes kertben, amelyekre eddig nem volt ideje.
A napot egy finom pohár borral zárhatja teraszunkon a csillagos ég alatt!
A Káli Art Inn a Káli-medence természetvédelmi területén fekszik, közel a Balatonhoz. Kitűnő ételekkel és borokkal, odaadó kiszolgálással és a környező vidék szépségeivel kényeztetjük Önt. Kapcsolódjon ki, érezze jól magát, és felejtse el egy kicsit a rohanó világot. Felejthetetlen pihenést kínálunk Önnek.
Gasztronómiai élmények ünnepségek és rendezvények keretében: olyan, igazi ínyencnek való ételeket kínálunk Önöknek, amelyeket különlegesen ízesítünk a saját kertünkből származó fűszerekkel. Élvezze az ínycsiklandó ételeket és a kiváló helybéli és más tájakról származó magyar borkülönlegességeket. Kóstolja meg ezeket az ételeket és italokat éttermünkben vagy teraszunkon.
Ünnepségek és rendezvények:
a Káli Art Inn tökéletes helyszínt biztosít ünnepségeinek és vállalati rendezvényeinek. Mi ügyelünk a legapróbb részletekre is, hogy az itt megrendezett születésnapok, esküvők és tréningek tökéletesen sikerüljenek. Szolgáltatásaink, valamint a Káli Inn építészeti és természeti szépsége örökre emlékezetes marad Önöknek. 
Kikapcsolódás:
Két medence, szauna és könyvtár áll rendelkezésére a Káli Art Inn-ben. 10.000 négyzetméter területű kertünkben kicsi játszótér, homokozó várja legfiatalabb vendégeinket. Biciklikkel is szolgálhatunk, amelyek használata ingyenes. Amennyiben masszázst  kér, kérjük egy nappal előre szóljon.
Helyi időtöltések:
akár az aktívabb, akár a pihenősebb kikapcsolódást választja, mindenre van mód a Káli-medence térségében. Romantikus borkóstolók a csillagos égbolt alatt, kerékpártúrák, ürgeles, gyalogtúra. A Balaton – ahol több vízi sportra is van lehetőség – csak 9 kilométerre található.